nyalakan notifikasi untuk berita terbaru dari Okezone

Kunci Gitar dan Lirik Lagu Layang Kangen - Didi Kempot

Rabu 25 September 2019 10:08 WIB
https: img-z.okeinfo.net content 2019 09 25 205 2109050 kunci-gitar-dan-lirik-lagu-layang-kangen-didi-kempot-CLWnQ894wa.jpg Didi Kempot saat Konser di Yogyakarta. Foto : Istimewa

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Didi Kempot - Layang kangen

C F C

Layangmu tak tampa wingi kui

Am G

Wis tak waca apa karepe atimu

F G C Am

Trenyuh ati iki maca tulisanmu

F Dm G

Ra krasa netes eluh ning pipiku

C F C

Umpama tanganku dadi suwiwi

Am G

Iki uga aku mesti enggal bali

F G C Am

Ning kepiye maneh merga kahananku

F G C

Cah ayu entenana tekaku

Reff:

C F

Ra maido sapa wong sing ora kangen

Dm G

Adoh bojo pengen turu angel merem

C F

Ra maido sapa wonge ora trenyuh

Dm G

Ra kepethuk sak wetara pengen weruh

F G C Am

Percaya aku kuatna atimu

F G C

Cah ayu entenana tekaku

(ABD)

Bagikan Artikel Ini

Cari Berita Lain Di Sini