nyalakan notifikasi untuk berita terbaru dari Okezone

Kunci Gitar dan Lirik Lagu Banyu Langit - Didi Kempot

Selasa 24 September 2019 10:06 WIB
https: img.okeinfo.net content 2019 09 24 205 2108534 kunci-gitar-dan-lirik-lagu-banyu-langit-didi-kempot-piY5Dqyuhs.jpg Didi Kempot, Konser di FIB UGM. Foto : Okezone

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Didi Kempot - Banyu langit (new version)

Intro : C F C F

Dm G C

G

Sworo angin

Bm

Angin sing ngreridu ati

C

Ngelingake

D

Sliramu sing tak tresnani

G

Pingin nangis

Bm

Ngetokke eluh neng pipi

C

Suwe ra weruh

D

Senajan mung ono ngimpi

Em Bm

Ngalemo ngalem ning dadaku

C D

Tambanono roso kangen ning atiku

Em Bm

Ngalemo ngalemo ning aku

C D

Ben ra adem kesiram udaning dalu

G

Banyu langit

Bm

Sing ono nduwur kayangan

C

Watu gede

D

Kalingan mendunge udan

G

Telesono

Bm

Atine wong sing kasmaran

C

Setio janji

D

Seprene tansah kelingan

#)

Em Bm

Ademe gunung merapi purbo

C

Melu krungu suaramu

D

Ngomongke opo

Em Bm

Ademe gunung merapi purbO

C D

Sing neng langgran wonosari

G

Yogjokarto

Musik: C Em F G

Am..Em..F..Dm..G

Reff:

Em

Janjine

Bm

Lungane ra nganti suwe suwe

C

Pamit esuk lungane

D

Ra nganti sore

Em

Janjine

Bm

Lungo ra nganti semene suwene

C D

Nganti kapan tak enteni

G

Sak tekane

G

Udan grimis

Bm

Telesono klambi iki

C

Jroning dodo

D

Ben ra garing ngekep janji

G

Ora lamis

Bm

Gedene nggonku nresnani

C

Nganti kapan

D

Aku ora biso lali

##)

Em Bm

Ademe gunung merapi purbO

C

Melu krungu suaramu

D

Ngomongke opo

Em Bm

Ademe gunung merapi purbO

C

Sing neng langgran

D

Wonosari Yogjokarto

Reff:

Em

Janjine

Bm

Lungane ra nganti suwe suwe

C

Pamit esuk lungane

D

Ra nganti sore

Em

Janjine

Bm

Lungo ra nganti semene suwene

C D

Nganti kapan tak enteni

G

Sak tekane

Outro : G Bm C D G

(ABD)

Bagikan Artikel Ini

Cari Berita Lain Di Sini