nyalakan notifikasi untuk berita terbaru dari Okezone

Lirik Lagu dan Chord Gitar Lagu Kalung Emas Ciptaan Didi Kempot

Lidya Hidayati, Jurnalis · Selasa 24 September 2019 09:44 WIB
https: img.okeinfo.net content 2019 09 24 205 2108525 lirik-lagu-dan-chord-gitar-lagu-kalung-emas-ciptaan-didi-kempot-K8EzROMAXS.jpg

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Didi Kempot - Kalung emas

Intro: C Em F G

C Em

Kalung emas sing ono gulumu

F G C

Saiki wis malih dadi biru

Dm G

Luntur koyo tresnamu

Em Am

Luntur koyo atimu

F Dm Bb ..G

Saiki kowe lali karo aku..

*)

C Em

Kalung emas kui mbiyen tak tuku

F G C

Tak pasrahke mung kanggo sliramu

Dm G

Gedhe roso tresnaku

Em Am

Yo mung kanggo sliramu

F G C

Ra nyono kowe lali karo aku

Reff :

G Am Em

Loro atiku..atiku keloro loro

F G C

Rasane nganti tembus ning dhodo

Int. Dm G C

G Am Em

Nangisku iki..Mergo kowe sing njalari

F D G

Kebangeten opo salahku iki

C..Fm G

Opo dosaku iki..

Musik: C Em F G C

Dm G Em Am F Dm Bb G..

Kembali ke : *), Reff

C..Fm G C

Opo dosaku iki..

(ABD)

Bagikan Artikel Ini

Cari Berita Lain Di Sini