nyalakan notifikasi untuk berita terbaru dari Okezone

Lirik Lagu Dalan Liyane, Happy Asmara

Lintang Tribuana, Jurnalis · Senin 10 Februari 2020 08:05 WIB
https: img.okeinfo.net content 2020 02 10 205 2165903 lirik-lagu-dalan-liyane-happy-asmara-6kD4N1tELL.jpg Happy Asmara (Foto: Instagram @pashati.id)

Sopo sing kuat nandhang kahanan

Sopo seng ora kroso kelangan

Ditinggal pas sayang sayange

Pas lagi jeru jeruneKoe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo

Sopo sing atine ora loroKenangan sing wis tak lakoni

Tak simpen ning njero atiDewe wes ra dadi siji

Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati

Pesenku mung siji, sing ngati-atiIsoku mung mendem esuk tekan sonten

Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten

Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo

Tetep tak dongakno mugo urip mulyoIsoku mung nyuwun mugo ora getun

Cekap semanten maturnuwun

(sus)

BERITA FOTO
+ 7

Datang ke Okezone, Andmesh Kamaleng Nyanyikan Kumau Dia

Penyanyi Andmesh Kamaleng membawakan lagu terbarunya "Kumau Dia" di Kantor Redaksi Okezone, Jakarta, Selasa 28 Januari 2020.

Bagikan Artikel Ini

Cari Berita Lain Di Sini